SHIPPING & RETURNS

LEVERING

Pakketjes worden gratis geleverd in BE en NL vanaf €150. Je hebt de keuze uit volgende mogelijkheden voor Belgische zendingen:

  • DPD ophaalpunt in je buurt: 4,90€. Je pakje blijft 7 dagen liggen in het ophaalpunt. Indien je het pakje niet tijdig ophaalt, wordt het naar ons terug gestuurd. De verzendkosten voor het opnieuw verzenden van het pakket zullen worden aangerekend.

  • Bpost levering thuis of op kantoor: 5,50€. Wij verzenden je pakje naar het opgegeven leveradres. De leveringen gebeuren van maandag tem vrijdag. Leveringen aan een ophaalpunt gebeuren ook op zaterdag.   

  • Ophalen te Brecht: gelieve steeds een afspraak te maken op voorhand via info@hello-enzo.com of via whatsapp 0498106030.

RETOURS

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Gepersonaliseerde producten, producten uit onze sale afdeling, fopspenen of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop je het goed fysiek in bezit krijgt.​

De artikelen dienen terug te worden gestuurd in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires en gebruiksaanwijzingen. Bij ontvangst van je retour kan je een ander item kiezen of sturen we je een gift card ter waarde van de oorspronkelijke orderwaarde. 

Hoe ga je te werk:

  1. Meld je retour aan via info@hello-enzo.com met vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour.

  2. Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (retourzending zijn op jou kosten)

  3. Bij ontvangst sturen we je een online gift card of de items die je in de plaats wenst

.

© 2020 by INTENS design

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon