element_24_edited.png

HOME SHOPPING

Gezellig thuis winkelen onder vrienden en familie. Of een gezellig avondje/middagje shoppen op jouw babyborrel? Dat kan! Wordt gastvrouw en organiseer een homeparty bij jouw thuis. 

Als gastvrouw krijg je een mooie korting met een waarde van 10% van het totale verkochte bedrag op jouw homeparty. We rekenen jouw spulletjes als laatste af zodat we meteen de korting kunnen aftrekken van jouw totaalbedrag.

Het is heel eenvoudig:

- nodig minimaal 8 mama's of mama's to be uit.

- we komen een uurtje vroeger dan de gasten aan om jouw woning in een gezellige winkel om te toveren. Je voorziet als gastvrouw ook een tafel waarop wij een deel van onze collectie kunnen presenteren. De kledingrekken voor onze kledinglijn nemen we uiteraard zelf mee.

- van zodra de homeparty van start gaat, geven wij een woordje uitleg en dan mogen jullie gewoon gezellig shoppen. We blijven natuurlijk aanwezig om te helpen bij vragen en dergelijke.

- de spulletjes die aangekocht worden, worden meteen afgerekend met de bankcontact app of Payconic en mogen meteen mee naar huis genomen worden!

- vooral: sit back, relax en geniet van deze fijne ervaring. 

haute-stock-photography-pink-holiday-lif
BOEK JOUW HOMEPARTY

* De homeparties zijn volledig gratis, echter vragen wij wel een kilometervergoeding van €0,25 per kilometer indien jouw woning buiten een straal van 20 kilometer vanaf  Brecht (2960) ligt.

Bedankt voor de inzending!

Reserveer jouw homeparty via het contactformulier. Indien je de homeparty wil laten doorgaan bij ons thuis, geef je in het veld 'Adres' gewoon 'Brecht' in.  Selecteer ook drie data waarop jij jouw homeparty zou kunnen laten doorgaan en het gewenste uur. Wij bekijken welke datum er nog vrij is in onze agenda en nemen spoedig contact met je op.

element_12_edited.png

Organiseer je graag een homeparty maar heb je de plek niet of gewoon geen zin om op te ruimen? Kom je dan graag gewoon gezellig bij ons shoppen in Brecht? Dat kan ook! Wij toveren onze living om in een gezellige winkel, voorzien hapjes en drankjes en kom lekker shoppen bij ons thuis. Vanaf 8 personen (inclusief jezelf) ontvang je een shoptegoed van maar liefst €25.